KVKK Kişisel Verileri Koruma Kanunu

Ayke Bilişim, aykebilisim.com Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi

Bu internet sitesini ziyaret etmek ve sunulan bilgilerden yararlanmak için bazı Gizlilik Politikası kurallarını kabul ettiğiniz anlamına gelir.

A. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının içeriği;

Bugüne kadar Ayke Bilişim Hizmetleri olarak verdiğimiz bilgi ve hizmetlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiştir, ayrıca çalışanların da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatları bulunmaktadır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Ayke Bilişim Hizmetleri olarak taahhüt ederiz. Ayke Bilişim Hizmetleri kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır.

B. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi durumu;

Ayke Bilişim Hizmetleri tarafından hazırlanan bu politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır.

Ayke Bilişim Hizmetleri politikamızı ve Yönetmeliğimizi, Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile değiştirme hakkına sahiptir.

admin Ayke